OBISK PREDSTAVNIKOV PSIHIATRIČNE BOLNIŠNICE ORMOŽ IN ŽUPANA OBČINE RAZKRIŽJE

OBISK PREDSTAVNIKOV PSIHIATRIČNE BOLNIŠNICE ORMOŽ IN ŽUPANA OBČINE RAZKRIŽJE

OBISK PREDSTAVNIKOV PSIHIATRIČNE BOLNIŠNICE ORMOŽ IN ŽUPANA OBČINE RAZKRIŽJE NA REDNEM SREČANJU KLUBA ZDRAVLJENIH ALKOHOLIKOV

 

V sredo 14.06.2017 so se nam na rednem tedenskem srečanju pridružili predstavniki Psihiatrične bolnišnice Ormož, ki delujejo na oddelku za zdravljenje odvisnosti.

Izmenjali smo izkušnje, težave, dileme, ki se pojavljajo pri zdravljenju odvisnosti od alkohola, izpostavili potrebo po sodelovanju za izmenjavo informacij med bolnišnicami in klubi, ter ugotovili potrebo  po izmenjavi povratnih informacij o zdravljencih.

Hvaležni smo terapevtoma gospe Heleni in gospodu Ivanu za njune besede, saj imata za sabo bogate izkušnje in obilo znanja iz področja odvisnosti .

Veselimo se povabilu, da se jim v mesecu novembru – mesecu boja proti odvisnosti pridružimo v bolnišnici Ormož in  predstavimo novim zdravljencem in njihovim svojcem delovanje kluba in jim dokažemo, da je s trdim delom in vztrajnostjo lahko življenje spet lepo.


                 

Presenečenje nam je pripravil župan občine Razkrižje, gospod Stanko Ivanušič.

Predsednik kluba, gospod Adolf Cmager, ki je občan občine Razkrižje je ta dan »praznoval« svoje 37 leto abstinence. Župan mu je čestital in mu izročil majhno pozornost.

Obiska smo se razveselili, saj smo ponosni na našega Adolfa, ki se s svojim prizadevanjem in razdajanjem trudi za vsakega izmed nas.