Prijava za cepljenje COVID 19

Vsi, ki bi se želeli cepiti proti Covid 19, se lahko že prijavite za cepljenje.

V ta namen v ZD Ljutomer odpiramo dodatni telefonski številki (02 585 14 10 in 02 585 14 11), lahko pa svojo prijavo oddate v prijavnem obrazcu.

V Zdravstvenem domu Ljutomer se lahko že prijavite na cepljenje proti Covid 19, ki se bo za širšo populacijo začelo izvajati v naslednjih tednih.

Kot predvideva nacionalna strategija cepljenja so najprej do cepljenja upravičeni starejši od 60 let. Natančnejši vrstni red cepljenja bo odvisen tudi od dostopnosti cepiva, v vsakem primeru, pa bomo izmed prijavljenih za cepljenje, oblikovali prioritetni vrstni red, kot ga opredeljuje nacionalna strategija cepljenja in sicer cepili bomo po naslednjem vrstnem redu:

·         starejši od  80 let in več,

·         stari 75 let in več,

·         stari 60 let in več,

·         kronični bolniki,

·         mlajši od 60 let (bolniki z rakom, diabetesom, debelostjo, kroničnimi obolenji dihal, srca, ledvic, jeter, nevrološki bolniki, imunsko oslabljeni bolniki),

·         druge nujne službe (vzgojno izobraževalni delavci, policija, vojska…)

·         ostali.

V sled tega prosimo vse zainteresirane, da se prijavijo na cepljenje na telefonski številki

02 585 14 10 ali  02 585 14 11.

Svojo prijavo pa lahko oddate tudi tukaj:


Obe telefonski številki in pa prijavni obrazec so na voljo do četrtka 31.12.2020 do 14 ure. Po tem datumu bo za prijavo možno še vedno poklicati v svojo ambulanto, vendar v tem primeru bo lahko pri izvedbi cepljenja prišlo do zamika.

Vse prijavljene paciente bodo osebni zdravniki razporedili v skladu s prioritetnim vrstnim redom ter v skladu z dobavami cepiva le-te klicali na cepljenje v naslednjih tednih.

 

ZD Ljutomer